Het team

Met een jong en enthousiast team ontwikkelt, verkoopt en onderhoudt Counterpay kassa- en betaalsystemen voor bedrijfsrestaurants, buurthuizen, horeca, zorg- en onderwijsinstellingen. Het kassasysteem bewijst zich momenteel op meer dan 1400 locaties en onderscheidt zich door gebruiksgemak te combineren met inzicht en betaalgemak. 
 
Belangrijke punten binnen de organisatie zijn service, flexibiliteit en snelheid. Het team heeft ruime ervaring met betaalsystemen en affiniteit met de markt. Hierdoor kunnen we snel schakelen en adviseren op het gebied van afrekenen, betalen en rapporteren.
 
Neem gerust contact op met een van de collega's!

Sinds 2012 ben ik verantwoordelijk voor de Sales en Marketing. Met een groeiend team zijn wij op zoek naar de perfecte klantenervaring! Vernieuwen en ontzorgen zijn daarbij de key.

Pieter de Jong - Sales & Marketing
030 760 1109

Als financieel verantwoordelijke zorg ik dat in- en verkoopfacturen op tijd betaald worden. Verder houd ik mij bezig met de financiële planning en budgettering.

Pieter Paul van Heeswijk - Finance en Product development
030 760 1109

Als Service en Communicatie Manager zorg ik ervoor dat onze klanten goed en efficiënt geholpen worden. Constant speelt bij mij de vraag: hoe kunnen we klanten nóg beter van dienst zijn?

Leidy Bolhuis - Customer Care Manager
030 760 1109

Ik ben een onderdeel van het salesteam en ik kom graag bij je langs om samen te kijken naar de beste betaaloplossing voor jouw organisatie.

Tom Nieuwenhuizen - Sales
030 760 1109

Bij Counterpay maak ik deel uit van het salesteam. Met veel energie sta ik voor je klaar om te kijken naar de beste betaaloplossing voor jouw organisatie!

Koen van Boxtel - Sales
030 760 1109

Counterpay is een uitdagende en groeiende organisatie waar ik veel kan leren. Ik ben onderdeel van het salesteam en kom graag persoonlijk bij jou langs op de vereniging.

Frenk Gerritsen - Sales
030 760 1109

Als Technische Dienst medewerker bij Counterpay houd ik mij vooral bezig met het installeren en voorbereiden van onze kassaterminals. Daarbij help ik je graag met al uw problemen.

Rodney Pierau - Technische dienst
030 760 1109

Mijn functie bij Counterpay is het beheren van het service center. Hierbij onderhoud ik contact met klanten, verzorg ik plaatsingen en ben ik verantwoordelijk voor de afhandeling van issues.

 

Mark Amerkamp - Service Desk Manager
030 760 1109

Als Technische Dienst medewerker binnen Counterpay houd ik mij bezig met het voorbereiden en plaatsen van de kassa's. Voor eventuele problemen of storingen kun je ook bij mij terecht!

Toan Mai - Technische dienst
030 760 1109

Binnen Counterpay houd ik mij dagelijks bezig met het onderhouden van contacten met onze bestaande klanten, daarnaast verzorg ik de planning en communicatie met nieuwe klanten.

Judith Witteveen - Service
030 760 1109

Sinds april ben ik werkzaam bij Counterpay op de service afdeling. Ik houd mij dagelijks bezig met het klantencontact, inplannen van plaatsingen en het voorbereidend werk van de back-office.

Pam Nagtegaal - Service
030 760 1109

Als medewerker Customer Care ben ik het eerste aanspreekpunt voor klanten met problemen of vragen. Verder ben ik bezig met contracten en tickets van klanten. Het is een baan met veel variatie en een topsfeer!

Tim Roskam - Service
030 760 1109

Samen met mijn collega's ontwerp ik de functionaliteiten van onze software. Vervolgens begeleid ik het ontwikkelen, testen en implementeren van onze oplossingen.

Bram Spliet - Product development
030 760 1109

Binnen Counterpay ben ik verantwoordelijk voor de (financiële) administratie. Ik houd de administratie op orde om mijn collega's te ontzorgen. Daarnaast kun je bij mij terecht voor al je administratieve vragen.  

Evelien Slagter - Financiële administratie
030 760 1109

Binnen Counterpay ben ik verantwoordelijk voor het verwerken van de financiële administratie en het automatiseren van administratieve processen.

Sander van Eeuwen - Finance
030 760 1109