Gezond, duurzaam en sociaal inzichtelijk gemaakt!

Onderwijscateraar Van Leeuwen Catering en kassaleverancier Counterpay gaan samenwerken. Met deze samenwerking willen ze inzichtelijk maken wat de cateraar op scholen verkoopt aan gezonde, duurzame en sociale producten.

Door op 12/15/2017 - 15:06
Koekfabriek Breda

Een kijkje in de keuken van bijzondere koekenbakkers!

Counterpay is op bezoek gegaan bij de Koekfabriek in Breda. Bezoekers kunnen bij de Koekfabriek genieten van een heerlijke kop koffie met ambachtelijke koekjes die gemaakt zijn door wel héél bijzondere koekenbakkers.

Door op 10/24/2017 - 15:37

Meer pinbetalingen dan contante betalingen

Uit onderzoek blijkt dat in 2015 voor het eerst vaker is afgerekend met de pinpas dan met contant geld. Ook worden er steeds vaker kleine bedragen betaald met de pinpas. Lees hieronder het gehele artikel!

Door Marloes van der Stelt op 06/14/2017 - 10:09

Café de Heksenketel wint kassasysteem

Corina Pietersen, eigenaresse van café de Heksenketel, bracht samen met haar collega een bezoek aan de Horecava en maakten kennis met Counterpay. Op de Horecava hadden we een erg leuk gesprek met de mannen van Counterpay. We deden uiteindelijk mee met de winactie en twee maanden later werd ik gebeld dat ik de gratis kassa gewonnen had!” Lees hieronder het gehele interview! 

Door Marloes van der Stelt op 06/12/2017 - 16:34

In gesprek met Ed van Baar, eigenaar van ijssalon Di Fiorentina

Één van onze klanten, Ed van Baar van ijssalon Di Fiorentina uit Heiloo, vertelt over ons kassasysteem: "De kassa is erg makkelijk om mee te werken en werkt ontzettend snel! Afgelopen week is er zelfs een bakkerij uit onze omgeving langsgekomen om naar het kassasysteem te kijken. Lees hieronder het gehele interview!

Door Marloes van der Stelt op 06/06/2017 - 13:09

Chipknip verdwijnt: wat zijn de alternatieven in de bedrijfskantine?

Chipknip verdwijnt na een bestaan van 18 jaar. Per 1 januari 2015 kan je niet meer betalen met je Chipknip in de bedrijfskantine. Betekent dit dat we weer terug moeten naar het contante geld?

 

 

 

 

Door Jurgen Dingemans op 01/05/2015 - 13:31